Koerstraject

Als loopbaankeuzes onvermijdelijk zijn…

In ieders loopbaan komt een moment waarop het tijd is op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. De optimale motivatie en het plezier ontbreken. Soms is het tijdelijk, maar als de onvrede te groot is, zijn keuzes onvermijdelijk. 

Of zo’n keuzemoment nu het gevolg is van eigen onvrede of van een door de werkgever verbroken dienstverband: beide situaties voeren naar een kruispunt. De onvermijdelijke vraag is: ‘Hoe nu verder?’

Op zoek naar antwoorden

Dat er verandering moet komen, is duidelijk. Maar hoe ver gaat die verandering? En waar naartoe? Blijft de huidige werkgever in beeld? In dezelfde of juist een andere functie? Biedt een opleiding soelaas? En welke dan? Of is de tijd aangebroken voor oriëntatie op een nieuwe werkomgeving, een ander vakgebied?

Zo’n kruispunt roept veel vragen op. Vragen waarop het antwoord niet vanzelf komt. Met mijn jarenlange ervaring binnen de HR, contacten in het veld en instrumenten om meer zelfinzicht te krijgen, help ik antwoorden te vinden en doelstellingen te concretiseren. Voor meer informatie over het Koerstraject klik hier.

Een Koerstraject kan ook deel uitmaken van een outplacementprocedure.

Zie ook: www.quadrivium-loopbaan.nl.